Jezdecký klub Kněžičky Chov, sport, výcvik
Jezdecký klub Kněžičky

Nejbližší události

žádné události

Nejkrásnější pohled na svět…

Výcvik a obsedání

... je z koňského hřbetu, nevěříte? Přijeďte zažít báječný pocit v sedle do Jezdeckého klubu Kněžičky!

Jezdecký oddíl

Pic 3

Jezdcům, majitelům koní a vůbec všem přátelům koní a jezdeckého sportu nabízíme členství v našem jezdeckém klubu. Počet míst omezen!

Požadujeme:

• Věk minimálně 15 let a starší
  • Pravidelné placení měsíčních příspěvků (100,-)
  • Spolehlivost, ochotu spolupracovat

Nabízíme:

• Startování v soutěžích ČJF pod naším jezdeckým klubem
  • Styk s ČJF
  • Společné výlety na chovatelské a sportovní akce u nás i v zahraničí
  • Pravidelné informace ze světa koní (změny pravidel jezdeckého sportu, kalendáře akcí, termíny, dotace a mnoho dalších)
  • Slevy na služby v oblasti výcviku jezdců a koní

Höveler.cz

Valná hromada a křest Suzie Q

7. Listopad, 2009

V sobotu 7. listopadu se sešla větší část našeho jezdeckého klubu v Choťánkách, aby pokřtila klisničku Suzie Q a následně se přesunula do Kněžiček k projednání potřebných záležitostí. A jak že to všechno dopadlo? Výkonný výbor zůstává v původním složení, pouze v kontrolní komisi došlo k výměně Tomáše Záhory za Adrianu Klápovou. Novým čestným členem se stala trenérka Blanka Prokešová. Následně bylo také schváleno, že klub bude od příštího roku hradit platícím členům prodloužení licencí. Týká se to však pouze osob, nikoli licencí koní – ty zůstávají v hrazení majitele. Zásadním bodem programu nemohlo být nic jiného než plánované závody na sezonu 2010 v jezdeckém areálu v Choťánkách ve spolupráci s místním klubem. O podrobnostech vás budeme včas informovat.
Pokřtěná Suzie Q

Facebook Google del.icio.us